Snickare som håller ett högt tempo

Om du vänder dig till våra snickare kan du alltid lita på att de kommer att arbeta i ett högt tempo. Det gör de för att vi som företag är medvetna om att det kan vara väldigt påfrestande för både dig och dina grannar att behöva stå ut med ett högljutt byggprojekt under alltför lång tid.

Oroa dig dock inte för att vårt snabba tempo ska betyda att vi inte är noggranna. Våra snickare är nämligen skickliga nog för att kunna vara både snabba och noggranna på en och samma gång. Vi nöjer oss helt enkelt aldrig med något av de arbeten vi utfört förrän även du som kund blir nöjd med det.

Ett miljövänligt byggföretag

Vi och våra snickare värnar om miljön. Det gör vi genom att använda oss av miljövänliga produkter och varor. Vi återvinner och källsorterar dessutom alltid vårt avfall i största möjliga mån. Många av de bilar som våra snickare använder sig av när de arbetar är även el- eller hybridbilar. Genom att anlita oss får du därför inte bara en service av högsta standard, utan även en miljövänlig sådan.

Vi är baserade i Farsta

Vi och våra snickare är baserade i Farsta. Vår adress är Edagränd 13. Det innebär dock inte att du måste bo eller vara verksam i eller ens i närheten av Farsta för att kunna anlita oss. Vi är nämligen ett företag som erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsregionen. Det spelar därför inte någon roll för oss var i Stockholm med omnejd som du bor eller har din verksamhet någonstans. Oss kan du få hjälp av oavsett vilket!