Snickare i området runt Haninge

Effektiva snickare som håller ett högt tempo

Om du vänder dig till våra snickare kan du alltid lita på att vi kommer att arbeta i ett högt tempo. Det gör vi helt enkelt för att vi som företag är medvetna om att du vill ha byggprojektet på plats så snart som möjligt.

Oroa dig dock inte för att vårt snabba tempo ska betyda att vi inte är noggranna. Våra snickare är nämligen skickliga nog för att kunna vara både snabba och ordentliga på en och samma gång. Vi nöjer oss helt enkelt aldrig med något av de arbeten vi utfört förrän även du som kund blir nöjd med det. Du kan alltså kontakta oss om du vill anlita en snickerifirma som är både effektiv och levererar bra resultat.

Ett miljövänligt byggföretag

Vårt företag värnar om miljön. Det gör vi genom att våra snickare använder sig av miljövänliga produkter och varor. Vi återvinner och källsorterar dessutom alltid vårt avfall i största möjliga mån. Genom årens gång har vi lyckats utarbeta metoder som gör att du kan bygga nytt eller bygga om utan att klimatet tar mycket skada av det.

När det kommer till våra produkter är allt vårt material certifierat enligt rådande EU-standard. Det gör att du kan känna dig trygg i att varken miljön eller din hälsa tar skada när vi genomför ett byggprojekt hos dig. Genom att anlita oss får du därför inte bara en service av högsta standard, utan även en miljövänlig sådan.

Snickare miljövänlig Haninge

Vi kan hjälpa dig att göra avdrag för ROT

Privatpersoner som betalar för tjänster inom ROT, reparation, ombyggnad och tillbyggnad, har i de allra flesta fallen rätt att göra avdrag för detta. ROT-avdraget är en skattereduktion som varit utformad på olika sätt genom årens gång. Syftet har dock alltid varit detsamma, dels att uppmuntra befolkningen att underhålla sina hem och fastigheter, dels att minska skattefusket inom branschen.

När du vänder dig till oss för att exempelvis bygga en ny pool eller altan kan vi hjälpa dig att göra avdrag för ROT. Grundförutsättningen för att göra avdraget är att du ska vara privatperson. Då har du rätt att göra avdrag på sammanlagt 75 000 SEK på arbetskostnader för RUT och ROT, varav 50 000 SEK får bestå av ROT-avdrag. Den procentuella summan som kan dras av ligger på hela 30%. Avdraget gäller inte för företag och enbart för arbetskostnader, inte kostnader för exempelvis transport eller material.

Är du osäker på ifall du kan göra ROT-avdrag när du anlitar våra snickare? Tveka i så fall inte på att höra av dig så kan vi ta reda på det tillsammans! Med avdraget kan du på ett enkelt sätt spara in en stor summa pengar!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify