Vad vill du ha hjälp med?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

Snickeriarbeten

Snickeriarbeten

Vi finns här för att hjälpa dig med flera olika typer av snickeriarbeten. Detta inkluderar allt från olika typer av invändiga och utvändiga renoveringar till tillbyggen och byten av fönster och dörrar. Du behöver bara berätta för oss vad det är du behöver hjälp med, sedan sköter vi resten.

attefallshus

Attefallshus

Behöver du hjälp med att bygga attefallshus och andra liknande byggnader? Då är också det något som vi mer än gärna hjälper dig med. Vi förser dig med attefallshus av högsta möjliga standard.

services_icon1.png

Tillbyggnader och nybyggnader

Vi är ett mångsidigt företag som även kan ta hand om nybyggnader och tillbyggnader. Oavsett om du vill ha en ny altan eller om du planerar att bygga ett nytt hus från grunden kan du höra av dig till oss. Med vår omfattande expertis ser vi fram emot att hjälpa dig!

services_icon1

Bygga pool

Vi har god erfarenhet av att bygga pool! En pool sätter guldkant på din vardag och blir en samlingsplats för både familj och vänner. Med vår hjälp kan du få en pool som håller hög kvalitet och är skräddarsydd efter dina önskemål.

services_icon1.png

Städtjänster

Utöver våra byggtjänster erbjuder vi även tjänster inom städ, från byggstädning till flyttstädning, företagsstädning och hemstädning. Kontakta oss för mer information!