Snickare bra Haninge

3&J Haninge Bygg AB

Varmt välkommen önskar vi dig till oss på 3&J Haninge Bygg AB! Vi är ett företag inom bygg som har vår bas i södra Stockholm. Vi tillhandahåller en rad olika tjänster inom snickeri. För oss är det mindre viktigt om du vill ha hjälp med ett mindre projekt såsom att sätta upp hyllor eller om du vill göra något mer omfattande, som att bygga pool. Det viktigaste för oss är att genomföra ett noggrant arbete av hög kvalitet som står sig i många år.

När du vänder dig till oss kan du räkna med vänliga priser och att vi använder oss av miljövänliga produkter i så stor utsträckning som möjligt. Vi anser att man ska kunna njuta av nybyggt utan att behöva tömma plånboken eller skada miljön!

Om du har byggplaner kan du gärna kontakta oss på 3&J Haninge Bygg AB. Tillsammans kan vi prata om vad du planerar och sedan hitta ett passande upplägg. Hör av dig idag via telefonnumret eller kontaktformuläret på hemsidan!

Skräddarsytt snickeri helt enligt dina önskemål

När du anlitar oss på 3&J Haninge Bygg AB för ditt nästa byggprojekt ser vi till att lyssna uppmärksammat på dina önskemål och behov. Vi vill självklart att du som kund ska bli nöjd, därför kan du känna dig säker på att vi alltid anpassar projektet efter dina idéer. Med oss får du helt enkelt skräddarsydda lösningar efter dina visioner.

Om du vet att du vill bygga nytt men är osäker kring exakt vad du vill göra kan vi självklart bistå med inspiration. Vill du inspireras eller få tips kring utformningen på exempelvis din nya altan eller ditt nya kök kan vi bland annat visa bilder på våra tidigare byggprojekt.

Snickare bra pris Haninge

Vår adress

Vi och våra snickare är baserade i Västerhaninge. Vår adress är Ribby Allé 134D. Det innebär dock inte att du måste bo eller vara verksam i eller ens i närheten av Västerhaninge för att kunna anlita oss. Vi är nämligen ett företag som erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsregionen. Det spelar därför inte någon roll för oss var i Stockholm med omnejd som du bor eller har din verksamhet någonstans. Du kan få hjälp av oss på 3&J Haninge Bygg AB oavsett vilket!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify